Wraps met gegrilde groenten, hummus en mosterd-champignons
Zin in een wrap met een twist, probeer dan eens deze wraps met gegrilde groenten, hummus en mosterd-champignons.
Bereidingswijze
Bak de champignons in olijfolie goudbruin, voeg Marne Groninger en Honing mosterd toe samen met balsamicoazijn, en laat even pruttelen.
Grill de paprika en courgette tot ze zacht zijn en breng op smaak met zout en peper.
Besmeer de tortilla’s met hummus, verdeel de gegrilde groenten en mosterd-champignons erover.
Bestrooi met basilicum, rol de wraps op, en serveer direct.
Ingrediënten
- 1 el olijfolie
- 200 g champignons (in plakjes)
- 1 el Marne Groninger Mosterd
- 1 el Marne Honing Mosterd
- 1 tl balsamicoazijn
- 1 rode paprika (in repen)
- 1 courgette (in plakken)
- 100 g hummus
- 8 kleine tarwetortilla’s
- 2 el fijngehakte verse basilicum
- Zout en peper
Bekijk onze andere recepten
Eigen recept?
Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.
Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!