Paasbrunch menu: pompoen mosterdsoep
Bereidingswijze
Verwarm de olie in een pan en bak hierin de ui, samen met de kerrie, 1 minuut. Voeg de pompoen en de appel toe, fruit even mee en giet de bouillon erbij. Laat ±15 minuten pruttelen tot de pompoen gaar is, schep de mosterd erbij en pureer de soep met een staafmixer. Serveer de croutons.
Ingrediënten
Wat is er nodig:
- 1 el olijfolie
- 1 ui, kleingesneden
- 2 theelepels kerriepoeder
- 500 gr pompoen, geschild en in kleine blokjes
- 1 appel, geschild en in kleine stukjes
- 1 ltr groentebouillon
- 2 el Groninger mosterd
- Croutons
Bekijk onze andere recepten
Eigen recept?
Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.
Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!