Belangrijke veiligheidswaarschuwing:

Terugroepactie Franse Mosterdsaus geleverd aan PLUS RETAIL

Mild

Door een fout in de productie bevat het product allergenen die niet op het etiket vermeld staan bij de ingrediënten of de allergie-informatie.

Klanten met een allergie voor Soja, Melk en Tarwe (gluten) worden dringend verzocht het product niet te eten en terug te brengen naar de winkel of op te sturen naar onderstaand kosteloos antwoordnummer. Het aankoopbedrag wordt daarna vergoed.

Info product

  • Naam: Franse Mosterdsaus 350ml
  • Merk: Marne
  • EAN code: 8710638001349
  • THT: 12-2022

U kunt uw fles met bovenstaande code opsturen naar onderstaand antwoordnummer. Als u in een begeleidende brief uw gegevens noteert (inclusief uw rekening nummer) en de winkel waar u het product gekocht heeft, maken wij het aankoopbedrag aan u over.

De Marne’s fabrieken BV
Antwoordnummer 4034
9700 VG Groningen

De Marne Mosterd heeft een melding gemaakt bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit dat zij het product Franse Mosterdsaus 350ml bij PLUS RETAIL uit de verkoop haalt.

Andere producten van de Marne Mosterd worden niet beïnvloed door dit probleem en zijn geschikt voor verkoop en consumptie.

Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de Marne consumentenservice via het  telefoonnummer 050-5770630.

Wij bieden onze verontschuldigingen aan voor dit ongemak.

De lekkerste recepten maak je met mosterd