Salade met sardientjes
Scheur de rucola in kleinere stukken en snijd de sardines in stukjes. Halveer de tomaten en verwijder het binnenste gedeelte.
Ingrediënten voor 4 Personen
- 150 gram gemengde sla naar keuze
- 50 gram rucola
- 1 blik sardines
- 4 rijpe tomaten
- 1 rode ui
- 100 gram fetakaas
- 6 eetlepels goede olijfolie
- 2 eetlepels Marne Franse Mosterd
- citroensap
- peper
Bereidingswijze
Snij de sla in niet al te grote stukken. Scheur de rucola in kleinere stukken en snij de sardines in stukjes. Halveer de tomaten en verwijder het binnenste gedeelte. Snij vervolgens de tomaten in blokjes. Snipper de ui en verbrokkel de fetakaas. Meng dan alle ingrediënten voorzichtig in een grote schaal. Maak een dressing van olie, azijn en Marne Franse Mosterd. Voeg citroensap en peper naar smaak toe en schep de dressing over de salade.