Tagliatelle met gemarineerde kip en groenten
Bereidingswijze
Meng de ingrediënten voor de marinade en bedek de reepjes kip hiermee. Laat 1 uur marineren. Haal de kipfilet uit de marinade en roerbak het vlees in 5 minuten bruin en gaar in de olijfolie. Haal uit de pan. Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ondertussen in een andere pan de knoflook enkele seconden in de hete olie en blus af met de wijn, bouillon en de room. Laat op laag vuur 5 minuten doorkoken. Roerbak de groenten ca. 2 minuten in de pan van de kip (ze moeten knapperig blijven). Breng op smaak met zout en peper. Meng de kip, groenten en saus door elkaar en warm even goed door. Serveer de pasta en het kip-groentemengsel apart.
Ingrediënten
- 400 gr tagliatelle
- 400 gr kipfilet in reepjes
- 100 gr courgette in reepjes
- 100 gr sperziebonen in reepjes
- 100 gr aubergine in reepjes
- 100 gr tomaat in stukken
- Zout en peper
- 1 el olijfolie
Voor de marinade:
- 2 el Marne Milde Mosterd
- 2 el olijfolie
- 1 el sojasaus
- 1/2 rode chilipeper, zaadlijsten verwijderd en in dunne reepjes
- Klein handje peterselie, kleingesneden
Voor de saus:
- 1 teentje knoflook uit de pers
- 1 el olijfolie
- 100 ml rode wijn
- 200 ml kippenbouillon
- 2 el kookroom
Bekijk onze andere recepten
Eigen recept?
Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.
Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!