Oeufs mosterdmayonaise
En gefrituurde kappertjes
Bereidingswijze
Kook de eieren in 12 minuten hard. Koel ze daarna direct terug in ijswater en laat 15 minuten rusten. Zo blijft de dooier mooi geel en stevig. Pel en halveer de eieren.
Meng de mayonaise met de mosterd en een beetje water tot de gewenste dikte: lobbig maar niet te vloeibaar. Snijd de bieslook fijn.
Verhit een laagje zonnebloemolie in een klein pannetje. Dep de kappertjes goed droog, druk ze licht aan en frituur ze in ca. 30 seconden krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
Verdeel de eieren over een schaal, drizzle de mosterdmayonaise erover en garneer met bieslook en knapperige kappertjes.
Keukengerei
Pan, kom, garde, klein pannetje, keukenpapier
Ingrediënten
- 6 middelgrote eieren
- 2 el kappertjes
- 1⁄2 bosje bieslook
- 1 el Marne mosterd (variant naar keuze)
- 4 el mayonaise
- Peper en zout
- Zonnebloemolie
Bekijk onze andere recepten
Eigen recept?
Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.
Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!