Pizza witloof-mosterd
Pizza witloof-mosterd
Deze onverwachte combinatie is een hit! Het pittige van de mosterd past heel goed bij de witloof en spekjes.
Wat heb je nodig:
- 1 Bertolli pizza bodem
- 30 gr zuivelspread light (ah)
- 1el Dijon mosterd (marne)
- 1 stronk witloof (100gr)
- 100 gr magere spekjes (ah)
- 1/2 bol light mozzarella (65 gr)
- 20 gr veldsla
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak de witloof schoon, snijd deze in de lengte en in parten. Stoof de witloof aan in een pan en laat het zachtjes garen. Pers zoveel mogelijk vocht uit de witloof. Meng de mosterd en zuivelspread door elkaar en smeer hier de bodem mee in. Verdeel de witloof over de bodem, dan de spekjes & mozzarella. Bak de pizza af in zo’n 12 minuten op 180 graden of tot de kaas bruin wordt. Verdeel de veldsla over je pizza.
@lotte.fruityfit