Pizza witloof-mosterd

Deze onverwachte combinatie is een hit! Het pittige van de mosterd past heel goed bij de witloof en spekjes.

10 min + ( 12 min oventijd)

Vlees

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak de witloof schoon, snijd deze in de lengte en in parten. Stoof de witloof aan in een pan en laat het zachtjes garen. Pers zoveel mogelijk vocht uit de witloof. Meng de mosterd en zuivelspread door elkaar en smeer hier de bodem mee in. Verdeel de witloof over de bodem, dan de spekjes & mozzarella. Bak de pizza af in zo’n 12 minuten op 180 graden of tot de kaas bruin wordt. Verdeel de veldsla over je pizza.

Samenwerking met @lotte.geertsen

Ingrediënten

  • 1 pizza bodem
  • 30 gr zuivelspread light
  • 1 el Marne Dijon mosterd
  • 1 stronk witloof (100gr)
  • 100 gr magere spekjes
  • 1/2 bol light mozzarella (65 gr)
  • 20 gr veldsla

Bekijk onze andere recepten

Eigen recept?

Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.

Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!

De lekkerste recepten maak je met mosterd