Mosterdsoep Libelle Zomerweek
Heb je ook zo genoten van de mosterdsoep met kerrie in onze stand op de Libelle Zomerweek? Maak deze soep nu heel eenvoudig zelf. Eet smakelijk!
Ingrediënten
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1 teen knoflook
- 1,5 liter groentebouillon
- 1 eetlepel zonnebloemolie
- 200 ml kookroom
- 2 takjes verse peterselie
- 3 eetlepels Marne Groninger Mosterd/Marne Limburgse Mosterd/Marne Grove Mosterd
Bereidingswijze
Verwarm de zonnebloemolie in de pan. Voeg de geperste knoflookteen en kerriepoeder toe. Fruit dit kort en blus het af met de groentebouillon. Laat vervolgens even goed koken en voeg dan de mosterd naar smaak toe (ongeveer 3 eetlepels). Je kunt hiervoor de mosterdvariant gebruiken die je zelf lekker vindt, maar het is aan te raden om hier een grove, pittige mosterd voor te gebruiken. Vervolgens even binden met de kookroom en tot slot de gehakte verse peterselie toevoegen. Eet smakelijk!