Ham-eisandwich
Meng in een ruime kom de crème fraîche, een snufje kerriepoeder en de Marne Grove Mosterd goed door elkaar.
Ingrediënten voor 4 Personen
- 90 gram gekookt ei
- 30 gram ham
- 15 gram augurk
- 50 gram crème fraîche
- 1 snufje kerriepoeder
- 30 gram Marne Grove Mosterd
- 1 wit casinobrood
Bereidingswijze
Kook de eieren hard en laat ze in koud water even goed schrikken. Snij de ham, de augurk en het ei in ongeveer even grote stukken. Meng in een ruime kom de crème fraîche, een snufje kerriepoeder en de Marne Grove Mosterd goed door elkaar. Schep vervolgens de eieren en de ham door de saus. Laat het geheel rusten, zodat de smaken goed in elkaar kunnen overlopen. De salade is op zijn best, wanneer je hem een nacht in de koelkast laat rusten. Neem drie sneetjes casinobrood en snij de korsten eraf. Besmeer de eerste boterham met een dun laagje van de ham-eisalade. Leg nu het tweede sneetje brood hierop. Besmeer vervolgens dit tweede broodje en leg daar het derde sneetje brood op. Druk het geheel even voorzichtig aan en snijd het brood schuin doormidden. Eet smakelijk!
Tip voor de borrel! Druk met een glas een aantal rondjes uit een paar sneetjes brood. Besmeer deze broodjes met de ham-eisalade en prik er vrolijke spiesjes in.