Ham-roomkaassalade

  ,   

oktober 2, 2015

Ham-roomkaassalade 3 5 0

Voeg in een ruime kom de roomkaas, de kerriepoeder en de Marne Grove MosterdSaus en meng alles goed door elkaar.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 30 minuten
  • 10 minuten

    30 minuten

    40 minuten

ingrediënten

275 gram aardappelen

140 gram ham

35 gram augurkjes

20 gram zilveruitjes

60 gram roomkaas

60 gram Marne Grove Mosterd

1 snufje kerriepoeder

Bereiding

1Kook de aardappelen gaar en laat ze afkoelen.

2Maak in de tussentijd de saus klaar. Voeg in een ruime kom de roomkaas, de kerriepoeder en de Marne Grove Mosterd en meng alles goed door elkaar.

3Snijd de ham, zilveruitjes en augurkjes in min of meer gelijke delen en voeg ze toe aan het mengsel in de kom.

4Snijd als laatste de aardappelen in stukjes en doe ook die in de kom. Schep alles voorzichtig door elkaar. Let op: meng je te hard of te lang, dan wordt de salade te fijn en te glad.

5Laat het geheel rusten, zodat de smaken goed in elkaar kunnen overlopen. De salade is op zijn best, wanneer je hem een nacht in de koelkast laat rusten.

00:00