Varkenshaas in mosterd-kruidensaus
Meng in een kom de azijn, de Marne Honing Mosterd en de kruiden met elkaar.
Ingrediënten voor 4 Personen
- 1 varkenshaas (1 à 2 kilo)
- versgemalen peper
- 2 eetlepels witte wijnazijn
- 1 eetlepel vers gesneden peterselie
- 1 eetlepel vers gesneden dragon
- 3 eetlepels Marne Honing Mosterd
Bereidingswijze
Verhit de BBQ tot 175-180 graden. Kruid de varkenshaas met de peper. Meng in een kom de azijn, de Marne Honing Mosterd en de kruiden met elkaar. Leg de varkenshaas op de BBQ en schroei aan alle kanten dicht. Smeer de varkenshaas in met de mosterdsaus en laat hem garen, totdat hij een interne temperatuur heeft van 62 à 63 graden. Wil je het stuk vlees meer rosé hebben, dan houd je een interne temperatuur aan van 58 graden. Laat het vlees 10 tot 15 minuten rusten voordat je het aansnijdt en serveert.