Scampi’s met knoflookmosterd
Wat heb je nodig
– 1 eetl. olijfolie
– 20 rauwe scampi’s, gepeld en darmkanaal verwijderen
– 2 eetl koksroom
– 2 eetl knoflookmosterd
– 1 eetl ketchup
– 1 theel kerriepoeper
– stokbrood
1. Verwarm de olie in een pan en bak de scampi’s hierin al omscheppend 1 minuut.
2. Roer de room, knoflookmosterd, ketchup en kerriepoeper erdoor.
3. Serveer met stokbrood.
Knoflookmosterd
Wat heb je nodig
– 1 pot Marne grove mosterd
– 2 teentje knoflook geperst
1. Meng de 2 geperste knoflook teentjes met de volledige inhoud van de pot mosterd in een apart schaaltje en doe de knoflookmosterd daarna weer terug in de pot.
2. Zet de afgesloten pot knoflookmosterd in de koelkast.