

Carpaccio van rosbief met appel en honingmosterd
Lunchgerechten, Voorgerechten Marne Grove Mosterd
juli 6, 2016
Carpaccio van rosbief met appel en honingmosterd
5
5
0
Bereiding
1Meng 1 halve eetlepel Marne Grove Mosterd met een eetlepel honing. Verdeel de ijsbergsla op een bord, besprenkel de appel met wat citroensap om verkleuring tegen te gaan. Verdeel de plakjes appel en radijs op de sla. Verdeel vervolgens de rosbief erover, strooi een beetje zout en peper over de rosbief naar eigen smaak. Sprenkel de honingmosterd over de rosbief en maak af met een handje gemengde noten en blokjes oude kaas.
Sitemap
Recepten
Tags
Like ons!
Contact
Van der Hoopstraat 21
9716 JL
Groningen
Nederland
Tel:+31 50 57 70 630
Fax: +31 50 5734540
E-mail: info@marnemosterd.nl