Soort mosterd: Marne Limburgse Mosterd

Tomaatjes met grove mosterd en oude kaas

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 15 minuten

Mosterd yoghurt dip

Lekkere, makkelijke yoghurtdip voor op de verjaardag of lekker op het terras.

  • Voorbereiding: 5 minuten

Mosterdmayo dip

Een lekkere makkelijke dip waarmee je iedereen verrast.

  • Voorbereiding: 5 minuten

Mosterdsoep Libelle Zomerweek

Heb je ook zo genoten van de mosterdsoep met kerrie in onze stand op de Libelle Zomerweek? Maak deze soep nu heel eenvoudig zelf. Eet smakelijk!

  • Voorbereiding: 5 minuten
  • Koken: 20 minuten

Basisdressing

Een eenvoudig dressingsrecept, waarmee je uitstekend kunt variëren! Een dressing bestaat meestal uit 1 deel zuur (azijn) en 3 tot 4 delen olie mét een lepeltje mosterd.

  • Voorbereiding: 2 minuten
  • Koken: 5 minuten
Camembertsaus

Camembertsaus

Snijd de camembert in stukjes en laat ze langzaam smelten in een anti-aanbak pan.

Limburgse mosterdsoep

Het water en de vleesbouillon aan de kook brengen. De Marne Limburgse Mosterd en de room samenvoegen en even met een garde doorroeren.

  • Voorbereiding: 20 minuten
  • Koken: 30 minuten

Eendenbout met wortel en roggebrood

Doe de eendenbouten in een hoge pan met het ganzenvet of olie. Zorg ervoor dat de bouten goed onder staan.

  • Voorbereiding: 15 minuten
  • Koken: 30 minuten
© Copyright - Mosterd van Marne - Marne Mosterd, sinds 1895 de lekkerste mosterd. Wij gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring en om het bezoek aan deze site te analyseren. Zie onze privacyverklaring