Soort mosterd: Marne Franse Mosterd

Mosterd yoghurt dip

Lekkere, makkelijke yoghurtdip voor op de verjaardag of lekker op het terras.

  • Voorbereiding: 5 minuten

Mosterdmayo dip

Een lekkere makkelijke dip waarmee je iedereen verrast.

  • Voorbereiding: 5 minuten

Snelle dressing

Alles eerst goed door elkaar mengen en daarna door welke sla dan ook… Heerlijk!

  • Koken: 5 minuten
mosterdboter

Mosterdboter

  • Voorbereiding: 5 minuten
  • Koken: 30 minuten
Camembertsaus

Warme Marne Mosterdsaus

Deze saus past mooi bij een stuk rosbief, maar kan ook bij andere braadstukken goed geserveerd worden.

  • Voorbereiding: 8 minuten
  • Koken: 25 minuten

Knakbroodjes

Laat de worstjes uitlekken in een vergiet en verspreid de bladerdeegvellen op bakpapier op een vlakke ondergrond.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 40 minuten

Basisdressing

Een eenvoudig dressingsrecept, waarmee je uitstekend kunt variëren! Een dressing bestaat meestal uit 1 deel zuur (azijn) en 3 tot 4 delen olie mét een lepeltje mosterd.

  • Voorbereiding: 2 minuten
  • Koken: 5 minuten

Ciabatta met kip en mosterdsaus

Beleg de ciabatta 's met de komkommer en verdeel de kip, de tomaat, de kappertjes, de ui en de peterselie erover. Serveer de rest van de Marne mosterdsaus er apart bij.

  • Voorbereiding: 30 minuten
  • Koken: 20 minuten

Knapperige kip in een Aziatisch jasje

Snij de kip in mooie reepjes en doop ze in een kommetje met los geklopt ei. Laat de reepjes even uitlekken en bestrooi ze rijkelijk rondom met bloem.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 15 minuten

Salade met sardientjes

Scheur de rucola in kleinere stukken en snijd de sardines in stukjes. Halveer de tomaten en verwijder het binnenste gedeelte.

  • Voorbereiding: 5 minuten
  • Koken: 15 minuten
© Copyright - Mosterd van Marne - Marne Mosterd, sinds 1895 de lekkerste mosterd. Wij gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring en om het bezoek aan deze site te analyseren. Zie onze privacyverklaring