Category: Voorgerechten

Tomaatjes met grove mosterd en oude kaas

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 15 minuten

Mosterdsoep Libelle Zomerweek

Heb je ook zo genoten van de mosterdsoep met kerrie in onze stand op de Libelle Zomerweek? Maak deze soep nu heel eenvoudig zelf. Eet smakelijk!

  • Voorbereiding: 5 minuten
  • Koken: 20 minuten

Groninger mosterdsoep

Maak eenvoudig een roux, voeg de Marne Groninger mosterd toe. Bak de spekjes krokant en de snijd de prei in ringetjes. Voeg voor opdienen de spekjes en de prei toe.

  • Voorbereiding: 5 minuten
  • Koken: 30 minuten

Limburgse mosterdsoep

Het water en de vleesbouillon aan de kook brengen. De Marne Limburgse Mosterd en de room samenvoegen en even met een garde doorroeren.

  • Voorbereiding: 20 minuten
  • Koken: 30 minuten

Frisse Italiaanse tomatensalade op geroosterd stokbrood

Halveer de tomaten en snij de steelaanzet eruit. Snij de tomaat in kleine gelijke stukjes van ca. 1 bij 1 cm en doe ze in een kom.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 30 minuten
© Copyright - Mosterd van Marne - Marne Mosterd, sinds 1895 de lekkerste mosterd. Wij gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring en om het bezoek aan deze site te analyseren. Zie onze privacyverklaring