Category: Vleesgerecht

Knakbroodjes

Laat de worstjes uitlekken in een vergiet en verspreid de bladerdeegvellen op bakpapier op een vlakke ondergrond.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 40 minuten
Karbonade in perzikmosterd

Karbonade in perzikmosterd

Kwast de karbonaden aan beide kanten in met olie en kruid deze met peper naar smaak.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 45 minuten

Ham-eisandwich

Meng in een ruime kom de crème fraîche, een snufje kerriepoeder en de Marne Grove Mosterd goed door elkaar.

  • Voorbereiding: 5 minuten
  • Koken: 15 minuten

Lamsrack met mosterd

Doe de jus de veau in een pan en verwarm deze. Reduceer de jus tot de helft en voeg mosterd, peper en zout naar smaak toe.

  • Voorbereiding: 20 minuten
  • Koken: 45 minuten

Ham-roomkaassalade

Voeg in een ruime kom de roomkaas, de kerriepoeder en de Marne Grove MosterdSaus samen en meng alles goed door elkaar.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 30 minuten

Varkenshaas in mosterd-kruidensaus

Meng in een kom de azijn, de Marne Honing Mosterd en de kruiden met elkaar.

  • Voorbereiding: 20 minuten
  • Koken: 40 minuten
© Copyright - Mosterd van Marne - Marne Mosterd, sinds 1895 de lekkerste mosterd. Wij gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring en om het bezoek aan deze site te analyseren. Zie onze privacyverklaring