Category: Visgerechten

Gerookte zalm-ei sandwich

Kook de eieren hard en laat ze in koud water schrikken. Snijd de gerookte zalm, de augurken en de eieren in ongeveer even grote stukken.

  • Voorbereiding: 5 minuten
  • Koken: 25 minuten

Gestoofde tongrolletjes

Maak de uien schoon en snij ze in ringen. Doe in een pan 1 dl water en voeg de uien, een flinke scheut olijfolie, een scheut witte wijn, peper en paprikapoeder en 1 flinke eetlepel Marne Groninger Mosterd toe.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 30 minuten

Gerookte zalm-eiersalade

Laat de aardappelen afkoelen en schrik de eieren in koud water. Pel de eieren. Snijd de aardappelen, de gerookte zalm en de eieren in min of meer gelijke stukken.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 30 minuten

Tilapiafilet in rauwe ham uit de oven

Dep de tilapia met een keukendoek droog en besprenkel hem met citroensap. Smeer de filets in met Marne Grove Mosterd en omwikkel de vis met de plakjes rauwe ham.

  • Voorbereiding: 15 minuten
  • Koken: 45 minuten
© Copyright - Mosterd van Marne - Marne Mosterd, sinds 1895 de lekkerste mosterd. Wij gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring en om het bezoek aan deze site te analyseren. Zie onze privacyverklaring