Category: Vegetarisch

Mosterdsoep Libelle Zomerweek

Heb je ook zo genoten van de mosterdsoep met kerrie in onze stand op de Libelle Zomerweek? Maak deze soep nu heel eenvoudig zelf. Eet smakelijk!

  • Voorbereiding: 5 minuten
  • Koken: 20 minuten
rode bietensalade

Rode bietensalade (vegetarisch)

Snijd de winterpeen in blokjes van gelijke grootte en kook ze kort in een laagje water.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 40 minuten

Aardappelsalade

Kook de aardappelen gaar en snij ze, nadat ze zijn afgekoeld, in gelijke stukjes. Snipper de sjalotjes in niet al te dunne ringen.

  • Voorbereiding: 15 minuten
  • Koken: 30 minuten

Salade met sardientjes

Scheur de rucola in kleinere stukken en snijd de sardines in stukjes. Halveer de tomaten en verwijder het binnenste gedeelte.

  • Voorbereiding: 5 minuten
  • Koken: 15 minuten

Bladerdeeg-torentje

Meng de honing met de Marne Groninger Mosterd en het sinaasappelsap tot je een egaal geheel krijgt.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 40 minuten
© Copyright - Mosterd van Marne - Marne Mosterd, sinds 1895 de lekkerste mosterd. Wij gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring en om het bezoek aan deze site te analyseren. Zie onze privacyverklaring