Category: Salades

Basisdressing

Een eenvoudig dressingsrecept, waarmee je uitstekend kunt variëren! Een dressing bestaat meestal uit 1 deel zuur (azijn) en 3 tot 4 delen olie mét een lepeltje mosterd.

  • Voorbereiding: 2 minuten
  • Koken: 5 minuten
rode bietensalade

Rode bietensalade (vegetarisch)

Snijd de winterpeen in blokjes van gelijke grootte en kook ze kort in een laagje water.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 40 minuten

Overheerlijke maaltijdsalade met kip en geitenkaas

Neem de gemengde sla en doe het in een slakom of verdeel het meteen over de borden. Snij de gerookte kip, tomaat, komkommer en avocado in stukjes.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 15 minuten

Salade met sardientjes

Scheur de rucola in kleinere stukken en snijd de sardines in stukjes. Halveer de tomaten en verwijder het binnenste gedeelte.

  • Voorbereiding: 5 minuten
  • Koken: 15 minuten

Ham-roomkaassalade

Voeg in een ruime kom de roomkaas, de kerriepoeder en de Marne Grove MosterdSaus samen en meng alles goed door elkaar.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 30 minuten

Frisse Italiaanse tomatensalade op geroosterd stokbrood

Halveer de tomaten en snij de steelaanzet eruit. Snij de tomaat in kleine gelijke stukjes van ca. 1 bij 1 cm en doe ze in een kom.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 30 minuten
© Copyright - Mosterd van Marne - Marne Mosterd, sinds 1895 de lekkerste mosterd. Wij gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring en om het bezoek aan deze site te analyseren. Zie onze privacyverklaring