Category: Lunchgerechten

Tomaatjes met grove mosterd en oude kaas

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 15 minuten

Sandwich met mosterd-roomkaas

Deze frisse, zomerse sandwiches hebben wij op de Libelle Zomerweek geserveerd. Een eenvoudig en snel gerecht voor een lekkere lunch of als gezond tussendoortje.

  • Voorbereiding: 5 minuten
  • Koken: 10 minuten

Mosterdsoep Libelle Zomerweek

Heb je ook zo genoten van de mosterdsoep met kerrie in onze stand op de Libelle Zomerweek? Maak deze soep nu heel eenvoudig zelf. Eet smakelijk!

  • Voorbereiding: 5 minuten
  • Koken: 20 minuten

Knakbroodjes

Laat de worstjes uitlekken in een vergiet en verspreid de bladerdeegvellen op bakpapier op een vlakke ondergrond.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 40 minuten

Gerookte zalm-ei sandwich

Kook de eieren hard en laat ze in koud water schrikken. Snijd de gerookte zalm, de augurken en de eieren in ongeveer even grote stukken.

  • Voorbereiding: 5 minuten
  • Koken: 25 minuten

Ham-eisandwich

Meng in een ruime kom de crème fraîche, een snufje kerriepoeder en de Marne Grove Mosterd goed door elkaar.

  • Voorbereiding: 5 minuten
  • Koken: 15 minuten

Overheerlijke maaltijdsalade met kip en geitenkaas

Neem de gemengde sla en doe het in een slakom of verdeel het meteen over de borden. Snij de gerookte kip, tomaat, komkommer en avocado in stukjes.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 15 minuten

Gerookte zalm-eiersalade

Laat de aardappelen afkoelen en schrik de eieren in koud water. Pel de eieren. Snijd de aardappelen, de gerookte zalm en de eieren in min of meer gelijke stukken.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 30 minuten
© Copyright - Mosterd van Marne - Marne Mosterd, sinds 1895 de lekkerste mosterd. Wij gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring en om het bezoek aan deze site te analyseren. Zie onze privacyverklaring