Category: Kipgerechten

Gepaneerde kipfilet

Breek de eieren boven een kom en voeg 1½ eetlepel Marne Hollandse Mosterd, een klein scheutje melk en de olijfolie toe.

  • Voorbereiding: 5 minuten
  • Koken: 15 minuten

Overheerlijke maaltijdsalade met kip en geitenkaas

Neem de gemengde sla en doe het in een slakom of verdeel het meteen over de borden. Snij de gerookte kip, tomaat, komkommer en avocado in stukjes.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 15 minuten

Pittige drumsticks

  • Voorbereiding: 20 minuten
  • Koken: 1 uur 10 minuten

Ciabatta met kip en mosterdsaus

Beleg de ciabatta 's met de komkommer en verdeel de kip, de tomaat, de kappertjes, de ui en de peterselie erover. Serveer de rest van de Marne mosterdsaus er apart bij.

  • Voorbereiding: 30 minuten
  • Koken: 20 minuten

Knapperige kip in een Aziatisch jasje

Snij de kip in mooie reepjes en doop ze in een kommetje met los geklopt ei. Laat de reepjes even uitlekken en bestrooi ze rijkelijk rondom met bloem.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 15 minuten

Eendenbout met wortel en roggebrood

Doe de eendenbouten in een hoge pan met het ganzenvet of olie. Zorg ervoor dat de bouten goed onder staan.

  • Voorbereiding: 15 minuten
  • Koken: 30 minuten
© Copyright - Mosterd van Marne - Marne Mosterd, sinds 1895 de lekkerste mosterd. Wij gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring en om het bezoek aan deze site te analyseren. Zie onze privacyverklaring