Category: Hoofdgerechten

Karbonade in perzikmosterd

Karbonade in perzikmosterd

Kwast de karbonaden aan beide kanten in met olie en kruid deze met peper naar smaak.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 45 minuten

Gepaneerde kipfilet

Breek de eieren boven een kom en voeg 1½ eetlepel Marne Hollandse Mosterd, een klein scheutje melk en de olijfolie toe.

  • Voorbereiding: 5 minuten
  • Koken: 15 minuten

Lamsrack met mosterd

Doe de jus de veau in een pan en verwarm deze. Reduceer de jus tot de helft en voeg mosterd, peper en zout naar smaak toe.

  • Voorbereiding: 20 minuten
  • Koken: 45 minuten

Gestoofde tongrolletjes

Maak de uien schoon en snij ze in ringen. Doe in een pan 1 dl water en voeg de uien, een flinke scheut olijfolie, een scheut witte wijn, peper en paprikapoeder en 1 flinke eetlepel Marne Groninger Mosterd toe.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 30 minuten

Pittige drumsticks

  • Voorbereiding: 20 minuten
  • Koken: 1 uur 10 minuten

Tilapiafilet in rauwe ham uit de oven

Dep de tilapia met een keukendoek droog en besprenkel hem met citroensap. Smeer de filets in met Marne Grove Mosterd en omwikkel de vis met de plakjes rauwe ham.

  • Voorbereiding: 15 minuten
  • Koken: 45 minuten

Knapperige kip in een Aziatisch jasje

Snij de kip in mooie reepjes en doop ze in een kommetje met los geklopt ei. Laat de reepjes even uitlekken en bestrooi ze rijkelijk rondom met bloem.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 15 minuten

Bladerdeeg-torentje

Meng de honing met de Marne Groninger Mosterd en het sinaasappelsap tot je een egaal geheel krijgt.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 40 minuten

Eendenbout met wortel en roggebrood

Doe de eendenbouten in een hoge pan met het ganzenvet of olie. Zorg ervoor dat de bouten goed onder staan.

  • Voorbereiding: 15 minuten
  • Koken: 30 minuten

Varkenshaas in mosterd-kruidensaus

Meng in een kom de azijn, de Marne Honing Mosterd en de kruiden met elkaar.

  • Voorbereiding: 20 minuten
  • Koken: 40 minuten
© Copyright - Mosterd van Marne - Marne Mosterd, sinds 1895 de lekkerste mosterd. Wij gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring en om het bezoek aan deze site te analyseren. Zie onze privacyverklaring