Pittige drumsticks
Ingrediënten voor 5 Personen
- 20 kippenpoten
- 200 gram paneermeel
- bosje verse peterselie
- paprikapoeder
- 3 theelepel zwarte peper
- 100 gram parmezaanse kaas
- 150 gram (gesmolten) boter
- 3 teentjes knoflook
- 100 gram Marne Hollandse Mosterd
Bereidingswijze
Verwarm de oven alvast even voor op 180°C. Begin met het maken van het paneermeel. Neem vers broodkruim of kant en klaar paneermeel en meng hier een bosje vers gesneden peterselie, de paprikapoeder, gedroogde oregano, zwarte peper en geraspte Parmezaanse kaas door. Droog de drumsticks goed af met keukenpapier. Meng de gesmolten boter, knoflook en Marne Hollandse Mosterd tot een gladde saus en smeer de kippenpootjes hiermee in. Rol de drumsticks door het paneelmengsel en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Braad de kippenpootjes in circa 45 minuten gaar in de voorverwarmde oven.