Pastaschotel
Wat heb je nodig:
– 1 eetl olijfolie
– 400 gr rundergehakt
– 2 teentjes knoflook, kleingesneden
– 1 ui, gesnipperd
– 400 g pasta
– 500 g trostomaten, kleingesneden
– 200 ml rode wijn
– 2 eetl Groninger mosterd
– 1 takje tijm, blaadjes fijngehakt
– Paar blaadjes basilicum, fijngehakt
– Zout en peper
– 4 eetl parmezaanse kaas, geraspt
– 1 eetl fijngehakte peterselie
Verhit de olie in een pan en bak hierin het gehakt rul. Voeg knoflook en ui toe en bak kort mee. Kook daarna de pasta beetgaar. Roer ondertussen de tomaten, wijn, mosterd, tijm en basilicum door het gehaktmengsel en laat 5 minuten sudderen. Meng de pasta en saus en serveer in een schaal. Bestrooi met Parmezaanse kaas en peterselie. Geniet ervan!!