Bereidingswijze

Verhit de olie in een pan en bak hierin het gehakt rul. Voeg knoflook en ui toe en bak kort mee. Kook daarna de pasta beetgaar. Roer ondertussen de tomaten, wijn, mosterd, tijm en basilicum door het gehaktmengsel en laat 5 minuten sudderen. Meng de pasta en saus en serveer in een schaal. Bestrooi met Parmezaanse kaas en peterselie. Geniet ervan!!

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 400 gr rundergehakt
  • 2 teentjes knoflook, kleingesneden
  • 1 ui, gesnipperd
  • 400 gr pasta
  • 500 gr trostomaten, kleingesneden
  • 200 ml rode wijn
  • 2 el Groninger mosterd
  • 1 takje tijm, blaadjes fijngehakt
  • Paar blaadjes basilicum, fijngehakt
  • Zout en peper

Bekijk onze andere recepten

Eigen recept?

Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.

Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!

De lekkerste recepten maak je met mosterd