Knapperige kip in een Aziatisch jasje
Snij de kip in mooie reepjes en doop ze in een kommetje met los geklopt ei. Laat de reepjes even uitlekken en bestrooi ze rijkelijk rondom met bloem.
Ingrediënten voor 4 Personen
- 2 à 3 kipfilets
- 2 eieren
- bloem
- Marne Franse Mosterd
- honing
- ketjap
- sesamzaadjes
- olijfolie
Bereidingswijze
Snij de kip in mooie reepjes en doop ze in een kommetje met het losgeklopte ei. Laat de reepjes even uitlekken en bestrooi ze rijkelijk rondom met bloem. Maak intussen naar eigen inzicht een sausje van Marne Franse Mosterd, honing en een scheutje ketjap. Bak de kip in olijfolie aan en voeg de saus toe. Laat het geheel nog even doorbakken. Als finishing touch kun je nog wat sesamzaadjes over de kip strooien en dan nog even het vuur hoger zetten en de reepjes knapperig afbakken.