Gehaktballetjes met mosterd

20 min

Vlees

Bereidingswijze

Meng het gehakt met het ei, paprika, paneermeel, knoflook, ui en mosterd. Breng op smaak met zout en peper. Maak er balletjes van ter grootte van een bitterbal en rol door de bloem. Verhit de olie in een pan en bak de balletjes rondom bruin. Blus af met de wijn en de bouillon en laat de balletjes in ca. 10 minuten gaar sudderen.

Ingrediënten

(voor 12 balletjes):

  • 200 gr half om half gehakt
  • 1 ei, losgeklopt
  • 1/2 rode paprika, kleingesneden
  • 2 el Paneermeel
  • 4 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 1/2 ui, kleingesneden
  • 1 el Dijon mosterd
  • Zout en peper
  • 2 el tarwebloem
  • 1 el olijfolie
  • 100 ml droge witte wijn
  • 200 ml vleesbouillon

Bekijk onze andere recepten

Eigen recept?

Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.

Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!

De lekkerste recepten maak je met mosterd