maak er
wat van!
Met een beetje smaak maak je van je gerecht een chefwaardig feestmaal.
Het is de meest schitterende tijd van het jaar. We kunnen weer lekker uitpakken met de mooiste gerechten en de lekkerste snacks. Het maakt niet uit wat je maakt. Of het nu een mooi voorgerecht is, het dessert of iets ertussenin, met Marne maak je er wat van. Jouw feestmaal krijgt met een beetje mosterd een eigenzinnige bite of twist waarmee je iedereen verrast.
Een feestelijke starter
Scampi’s met knoflookmosterd
Vergeet de garnalencocktail. Start met een bite met deze scampi’s met knoflookmosterd. Snel klaar en met de knoflookmosterd geef je het een verrassende twist. Zo heb je tijdens de feestdagen écht even iets anders.
Een gevierde klassieker
Ossenhaas in een jasje van mosterd en verse kruiden
Dit malse stuk vlees is onmisbaar tijdens de feestdagen. Met deze prachtige klassieker ga je voor smaak en die creëer je door de juiste kruiden en de lekkerste mosterd te gebruiken. Dit wordt echt het pronkstuk tijdens jouw kerstdiner!