Ciabatta met kip en mosterdsaus
Beleg de ciabatta ’s met de komkommer en verdeel de kip, de tomaat, de kappertjes, de ui en de peterselie erover. Serveer de rest van de Marne mosterdsaus er apart bij.
Ingrediënten voor 4 Personen
- Marne Grove Mosterd
- 4 kleine ciabatta ’s
- halve komkommer in dunne plakjes
- 150 gram gerookte kipfilet in reepjes
- 1 tomaat zonder zaadlijsten in reepjes
- 1 eetlepel kappertjes
- 0,5 rode ui in ringen
- 1 takje peterselie
- Marne MosterdSaus
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200ºC. Verwarm de ciabattas enkele minuten in de oven. Snijd ze in de lengte doormidden en besmeer beide kanten dun met de MosterdSaus*. Beleg de ciabattas met de komkommer en verdeel de kip, de tomaat, de kappertjes, de ui en de peterselie erover. Serveer de rest van de MosterdSaus er apart bij.
*Gebruik één van de variaties: Marne Franse MosterdSaus of Marne Honing MosterdSaus.