Carpaccio van rosbief met appel en honingmosterd
Ingrediënten
- 150 gram rosbief in plakjes
- 1 stuks Granny Smith in flinterdunne plakjes
- 2 radijsjes in dunne plakjes
- 100 gram ijsbergsla
- 100 gram oude kaas in blokjes
- 1 eetlepel honing
- 0,5 eetlepel Marne Grove Mosterd
- 1 handje gemengde noten
- 1 eetlepel citroensap
Bereidingswijze
Meng 1 halve eetlepel Marne Grove Mosterd met een eetlepel honing. Verdeel de ijsbergsla op een bord, besprenkel de appel met wat citroensap om verkleuring tegen te gaan. Verdeel de plakjes appel en radijs op de sla. Verdeel vervolgens de rosbief erover, strooi een beetje zout en peper over de rosbief naar eigen smaak. Sprenkel de honingmosterd over de rosbief en maak af met een handje gemengde noten en blokjes oude kaas.