Aardappelsalade
Kook de aardappelen gaar en snij ze, nadat ze zijn afgekoeld, in gelijke stukjes. Snipper de sjalotjes in niet al te dunne ringen.
Ingrediënten voor 4 Personen
- 350 gram aardappelen
- 12 gram sjalotjes
- 120 gram crème fraîche
- 120 gram Marne Grove Mosterd
- 1 bosje bieslook
- 1 snufje kerriepoeder
- 1 scheutje witte wijnazijn
Bereidingswijze
Kook de aardappelen gaar en snij ze, nadat ze zijn afgekoeld, in gelijke stukjes. Snipper de sjalotjes in niet al te dunne ringen. Meng in een kom de crème fraîche, de Marne Grove Mosterd, de kerriepoeder en de witte wijnazijn en schep daar de (verse) bieslook doorheen. Schep de gesneden aardappelen en de sjalotjes vervolgens door de saus, totdat alles mooi verdeeld is. Laat het geheel rusten, zodat de smaken goed in elkaar kunnen overlopen. De salade is op zijn best, wanneer je hem een nacht in de koelkast laat rusten.