Varkenshaas in mosterd-kruidensaus

5 min + (15 min BBQ/grill tijd)

Vlees

Bereidingswijze

Verhit de BBQ tot 175-180 graden. Kruid de varkenshaas met de peper. Meng in een kom de azijn, de Marne Honing Mosterd en de kruiden met elkaar. Leg de varkenshaas op de BBQ en schroei aan alle kanten dicht. Smeer de varkenshaas in met de mosterdsaus en laat hem garen, totdat hij een interne temperatuur heeft van 62 à 63 graden. Wil je het stuk vlees meer rosé hebben, dan houd je een interne temperatuur aan van 58 graden. Laat het vlees 10 tot 15 minuten rusten voordat je het aansnijdt en serveert.

Ingrediënten

(voor 4 Personen)

  • 1 varkenshaas (1 à 2 kilo)
  • versgemalen peper
  • 2 el witte wijnazijn
  • 1 el vers gesneden peterselie
  • 1 el vers gesneden dragon
  • 3 el Marne Honing Mosterd

Bekijk onze andere recepten

Eigen recept?

Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.

Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!

De lekkerste recepten maak je met mosterd