Varkenshaas in mosterd-kruidensaus

  ,   

november 2, 2014

Meng in een kom de azijn, de Marne Honing Mosterd en de kruiden met elkaar.

  • Voorbereiding: 20 minuten
  • Koken: 40 minuten

ingrediënten

1 varkenshaas (1 à 2 kilo)

versgemalen peper

2 eetlepels witte wijnazijn

1 eetlepel vers gesneden peterselie

1 eetlepel vers gesneden dragon

3 eetlepels Marne Honing Mosterd

Bereiding

1Verhit de BBQ tot 175-180 graden.

2Kruid de varkenshaas met de peper.

3Meng in een kom de azijn, de Marne Honing Mosterd en de kruiden met elkaar.

4Leg de varkenshaas op de BBQ en schroei aan alle kanten dicht.

5Smeer de varkenshaas in met de mosterdsaus en laat hem garen, totdat hij een interne temperatuur heeft van 62 à 63 graden. Wil je het stuk vlees meer rosé hebben, dan houd je een interne temperatuur aan van 58 graden.

6Laat het vlees 10 tot 15 minuten rusten voordat je het aansnijdt en serveert.

00:00