Salade met sardientjes

  ,   

oktober 2, 2015

Salade met sardientjes 4 5 0

Scheur de rucola in kleinere stukken en snijd de sardines in stukjes. Halveer de tomaten en verwijder het binnenste gedeelte.

  • Voorbereiding: 5 minuten
  • Koken: 15 minuten
  • 5 minuten

    15 minuten

    20 minuten

ingrediënten

150 gram gemengde sla naar keuze

50 gram rucola

1 blik sardines

4 rijpe tomaten

1 rode ui

100 gram fetakaas

6 eetlepels goede olijfolie

2 eetlepels Marne Franse Mosterd

citroensap

peper

Bereiding

1Snijd de sla in niet al te grote stukken. Scheur de rucola in kleinere stukken en snijd de sardines in stukjes. Halveer de tomaten en verwijder het binnenste gedeelte. Snijd vervolgens de tomaten in blokjes. Snipper de ui en verbrokkel de fetakaas. Meng dan alle ingrediënten voorzichtig in een grote schaal.

2Maak een dressing van olie, azijn en Marne Franse Mosterd. Voeg citroensap en peper naar smaak toe en schep de dressing over de salade.

00:00