Pittige drumsticks

  ,   

oktober 27, 2015

Pittige drumsticks 3 5 0

Neem vers broodkruim of kant en klaar paneermeel en meng hier een bosje vers gesneden peterselie, de paprikapoeder, gedroogde oregano, zwarte peper en geraspte Parmezaanse kaas door.

  • Voorbereiding: 20 minuten
  • Koken: 1 uur 10 minuten
  • 20 minuten

    1 uur 10 minuten

    1 uur 30 minuten

ingrediënten

20 kippenpoten

200 gram paneermeel

bosje verse peterselie

paprikapoeder

3 theelepel zwarte peper

100 gram parmezaanse kaas

150 gram (gesmolten) boter

3 teentjes knoflook

100 gram Marne Hollandse Mosterd

Bereiding

1Warm de oven alvast even voor op 180°C.

2Begin met het maken van het paneermeel. Neem vers broodkruim of kant en klaar paneermeel en meng hier een bosje vers gesneden peterselie, de paprikapoeder, gedroogde oregano, zwarte peper en geraspte Parmezaanse kaas door.

3Droog de drumsticks goed af met keukenpapier. Meng de gesmolten boter, knoflook en Marne Hollandse Mosterd tot een gladde saus en smeer de kippenpootjes hiermee in.

4Rol de drumsticks door het paneelmengsel en leg ze op een bakplaat met bakpapier.

5Braad de kippenpootjes in circa 45 minuten gaar in een voorverwarmde oven van 180° C.

00:00