Limburgse mosterdsoep

    

oktober 6, 2015

Het water en de vleesbouillon aan de kook brengen. De Marne Limburgse Mosterd en de room samenvoegen en even met een garde doorroeren.

  • Voorbereiding: 20 minuten
  • Koken: 30 minuten

ingrediënten

1 liter water

0,5 liter room

35 gram vleesbouillon

200 gram Marne Limburgse Mosterd

Maïzena

Bereiding

1Breng het water en de vleesbouillon aan de kook.

2De Marne Limburgse Mosterd en de room samenvoegen en even met een garde doorroeren.

34 eetlepels van het vocht toevoegen aan het mosterdmengsel en daarna het geheel toevoegen aan het water.

4De Maïzena vermengen met wat water en daarmee de soep naar smaak binden.

5Wil je een sterkere mosterdsmaak? Voeg meer mosterd toe. Ook erg lekker: spekjes in de soep!

00:00
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie