Ham-eisandwich

  ,   

november 2, 2015

Ham-eisandwich 3 5 0

Meng in een ruime kom de crème fraîche, een snufje kerriepoeder en de Marne Grove Mosterd goed door elkaar.

  • Voorbereiding: 5 minuten
  • Koken: 15 minuten
  • 5 minuten

    15 minuten

    20 minuten

ingrediënten

90 gram gekookt ei

30 gram ham

15 gram augurk

50 gram crème fraîche

1 snufje kerriepoeder

30 gram Marne Grove Mosterd

1 wit casinobrood

Bereiding

1Kook de eieren hard en laat ze in koud water even goed schrikken. Snijd de ham, de augurk en het ei in ongeveer even grote stukken.

2Meng in een ruime kom de crème fraîche, een snufje kerriepoeder en de Marne Grove Mosterd goed door elkaar.

3Schep vervolgens de eieren en de ham door de saus. Laat het geheel rusten, zodat de smaken goed in elkaar kunnen overlopen. De salade is op zijn best, wanneer je hem een nacht in de koelkast laat rusten.

4Neem drie sneetjes casinobrood en snijd de korsten eraf. Besmeer de eerste boterham met een dun laagje van de ham-eisalade. Leg nu het tweede sneetje brood hierop. Besmeer vervolgens dit tweede broodje en leg daar het derde sneetje brood op. Druk het geheel even voorzichtig aan en snijd het brood schuin doormidden. Eet smakelijk!

5Tip voor de borrel! Druk met een glas een aantal rondjes uit een paar sneetjes brood. Besmeer deze broodjes met de ham-eisalade en prik er vrolijke spiesjes in.

00:00