Gestoofde tongrolletjes

  ,   

oktober 27, 2015

Gestoofde tongrolletjes 2 5 0

Maak de uien schoon en snijd ze in ringen. Doe in een pan 1 dl water en voeg de uien, een flinke scheut olijfolie, een scheut witte wijn, peper en paprikapoeder en 1 flinke eetlepel Marne Groninger Mosterd toe.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Koken: 30 minuten
  • 10 minuten

    30 minuten

    40 minuten

ingrediënten

2 uien

olijfolie

peper

paprikapoeder

8 tongfilets

witte wijn

Marne Groninger Mosterd

Bereiding

1Was de tongfilets en dep ze droog met keukenpapier.

2Maak de uien schoon en snijd ze in ringen.

3Doe in een pan 1 dl water en voeg de uien, een flinke scheut olijfolie, een scheut witte wijn, peper en paprikapoeder en 1 flinke eetlepel Marne Groninger Mosterd toe. Breng het geheel aan de kook en zet het dan lager met een deksel op de pan, zodat de uien zacht kunnen worden.

4Leg de tongetjes 10 minuten in de saus tot ze heerlijk gaar gestoofd zijn. Rol de tongetjes op en leg ze zo (2 per persoon) op een voorverwarmd bord.

5Maak het geheel af met de saus en de ui-ringen.

00:00