Ciabatta met kip en mosterdsaus

  ,   , ,

oktober 6, 2015

Ciabatta met kip en mosterdsaus 3 5 0

Beleg de ciabatta 's met de komkommer en verdeel de kip, de tomaat, de kappertjes, de ui en de peterselie erover. Serveer de rest van de Marne mosterdsaus er apart bij.

  • Voorbereiding: 30 minuten
  • Koken: 20 minuten
  • 30 minuten

    20 minuten

    50 minuten

ingrediënten

Marne Grove Mosterd

4 kleine ciabatta ’s

halve komkommer in dunne plakjes

150 gram gerookte kipfilet in reepjes

1 tomaat zonder zaadlijsten in reepjes

1 eetlepel kappertjes

0,5 rode ui in ringen

1 takje peterselie

Marne MosterdSaus

Bereiding

1Verwarm de oven voor op 200ºC.

2Verwarm de ciabatta 's enkele minuten in de oven. Snijd ze in de lengte doormidden en besmeer beide kanten dun met de MosterdSaus*.

3Beleg de ciabatta 's met de komkommer en verdeel de kip, de tomaat, de kappertjes, de ui en de peterselie erover. Serveer de rest van de MosterdSaus er apart bij.

4

5*Gebruik één van de drie variaties: Marne Franse MosterdSaus of Marne Honing MosterdSaus.

00:00