Aardappelsalade

  ,   

oktober 6, 2015

Aardappelsalade 4 5 0

Kook de aardappelen gaar en snijd ze, nadat ze zijn afgekoeld, in gelijke stukjes. Snipper de sjalotjes in niet al te dunne ringen.

  • Voorbereiding: 15 minuten
  • Koken: 30 minuten
  • 15 minuten

    30 minuten

    45 minuten

ingrediënten

350 gram aardappelen

12 gram sjalotjes

120 gram crème fraîche

120 gram Marne Grove Mosterd

1 bosje bieslook

1 snufje kerriepoeder

1 scheutje witte wijnazijn

Bereiding

1Kook de aardappelen gaar en snijd ze, nadat ze zijn afgekoeld, in gelijke stukjes.

2Snipper de sjalotjes in niet al te dunne ringen.

3Meng in een kom de crème fraîche, de Marne Grove Mosterd, de kerriepoeder en de witte wijnazijn en schep daar de (verse) bieslook doorheen.

4Schep de gesneden aardappelen en de sjalotjes vervolgens door de saus, totdat alles mooi verdeeld is. Laat het geheel rusten, zodat de smaken goed in elkaar kunnen overlopen. De salade is op zijn best, wanneer je hem een nacht in de koelkast laat rusten.

00:00