Category: Kipgerechten

Gepaneerde kipfilet

Breek de eieren boven een kom en voeg 1½ eetlepel Marne Hollandse Mosterd, een klein scheutje melk en de olijfolie toe.

Overheerlijke maaltijdsalade met kip en geitenkaas

Neem de gemengde sla en doe het in een slakom of verdeel het meteen over de borden. Snijd de gerookte kip, tomaat, komkommer en avocado in stukjes.

Pittige drumsticks

Neem vers broodkruim of kant en klaar paneermeel en meng hier een bosje vers gesneden peterselie, de paprikapoeder, gedroogde oregano, zwarte peper en geraspte Parmezaanse kaas door.

Ciabatta met kip en mosterdsaus

Beleg de ciabatta 's met de komkommer en verdeel de kip, de tomaat, de kappertjes, de ui en de peterselie erover. Serveer de rest van de Marne mosterdsaus er apart bij.

Knapperige kip in een Aziatisch jasje

Snij de kip in mooie reepjes en doop ze in een kommetje met los geklopt ei. Laat de reepjes even uitlekken en bestrooi ze rijkelijk rondom met bloem.

Eendenbout met wortel en roggebrood

Doe de eendenbouten in een hoge pan met het ganzenvet of olie. Zorg ervoor dat de bouten goed onder staan